Infrarood warmtepanelen

Aangename warmte met een decoratief warmtepaneel.

Bij een goed geïsoleerde omgeving zij de IR-warmtepanelen een ideale warmtebron. Ze geven een aangename stralingswarmte af daar waar je zit of werkt. Het is alsof het voorjaarszonnetje in huis is. Naast de aangename warmte zijn de panelen ook decoratief. Zomaar warmtepanelen ophangen is onverstandig. Het vraagt om een goede inventarisatie. Daar kunnen wij prima bij ingeschakeld worden. Warmte panelen zijn meestal onderdeel van een concept, waar ook ledverlichting, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. 

Inventarisatiegesprek aanvragen

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een inventarisatiegesprek aan met een van onze adviseurs voor warmtepanelen. We kijken uit naar een prettige kennismaking!

 

Vireoo Pro terrasverwarming

  • Milieu vriendelijk
  • Kosten besparend
  • Veilig
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Sfeervol

De beste keus voor uw terras

KOSTENBESPAREND en MILIEUVRIENDELIJK
Dit design product verfraaid niet alleen uw terras, u bespaart ook nog eens fors op uw kosten (lage wattages)! En dankzij de unieke bipolaire lamphouder is het resultaat dat een warmteopbrengst wordt gerealiseerd die plm. 3 x hoger is dan het werkelijk gevraagde vermogen. Oftewel, 400W voelt aan als een zeer comfortabele 1200W! Door de lage wattages verbruik je weinig stroom. Dat is goed voor het milieu (ten opzichte van de traditionele gasheater neemt de CO2 uitstoot met ruim 2/3e af)! En zéér gunstig voor de energierekening!

VEILIG TERRAS
De gepatenteerde SAFE TOUCH® technologie zorgt er voor dat uw gasten 100% veilig zijn op uw terras! Uitgebreid en op veiligheid getest en gecertificeerd. En inmiddels al enige jaren succesvol toegepast in hotels, restaurants, cafés of andere gelegenheden. Niemand kan zich verbranden
aan de infrarood kwartselementen en ook (regen-)water vormt geen enkel gevaar!

VERWEN UW GASTEN
Met dit functionele Deense designproduct krijgt uw terras niet alleen een extra aantrekkelijke uitstraling, maar uw gasten zullen zich buitengewoon verwend voelen met de manier waarop u hen warmte biedt. De tafels stralen kwaliteit uit en de lichtrode gloed van de infrarood elementen geven een uitnodigend, gezellig warm licht dat de warmte uitstraalt die ze ook geven!

Private
Zonder tafelblad,
incl. aansluitsnoer

AKTIE
€ 275.00
(incl. btw)

IMUS
Zonder tafelblad,
incl. aansluitsnoer

AKTIE
€ 189.00
(incl. btw)

Jamie

Ik kom je graag helpen

Stuur een bericht