ONZE SHOWROOM

Bezoek onze showroom!

In onze showroom ervaar je hoogstpersoonlijk wat wij voor je kunnen betekenen. Het is de plek waar onze diensten meer zijn dan ‘slechts’ een plaatje op papier en waar ons verhaal tot leven komt. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen we alle tijd om je wensen te inventariseren, samen te bepalen hoe we die gaan realiseren en waarin we je precies laten zien hoe we dat gaan doen.

Een bezoek aan onze showroom: wat mag je verwachten?

We nemen graag alle tijd voor je en daarom maken we eerst een afspraak. Die afspraak kan je maken via deze pagina maar je kan natuurlijk ook even bellen. Een persoonlijke service vinden we immers meer dan belangrijk.

In onze showroom hebben we veel van onze producten uitgestald waardoor je een beter gevoel krijgt bij de producten en diensten die we voor je inzetten. Aan de hand van concrete voorbeelden laten we je zien welke producten bij jouw wensen horen.

Daarnaast besteden we veel zorg en aandacht aan een warme, uitnodigende omgeving. We realiseren ons namelijk dat draden, schakelkasten en panelen misschien weinig tot jouw verbeelding spreken (terwijl wij er juist wél warm van worden). Jij moet je op je gemak voelen en dat doen we door je te laten ervaren wat onze producten en diensten je kunnen bieden, niet hoe ze eruit zien.

Kom langs en ervaar het zelf

Ben je nieuwsgierig geworden? Misschien wel naar onze showroom maar meer nog naar de mogelijkheden voor je eigen huis? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom, je bent er van harte welkom.

Jamie

Ik kom je graag helpen

Stuur een bericht