Zonnepanelen met de juiste omvormer

Afgelopen week hebben we meerdere klanten blij mogen maken met zonnepanelen. We hebben gebruik gemaakt van SolarEdge omvormers en van Enphase Micro omvormers.

Bij 2 van onze klanten hebben we zonnepanelen geplaatst met een SolarEdge omvormer. SolarEdge is een jonge speler in de markt van omvormers. De kracht van SolarEdge omvormers zit in de combinatie van een centrale omvormer met power optimizers. Solar Edge optimizers helpen de zonnepanelen beter te presteren, met name als enkele panelen in de schaduw liggen.

Ook hebben wij een klant blij gemaakt met 18 zonnepanelen gelegd met Enphase Micro omvormers. Een groot voordeel aan Enphase Micro omvormers is dat het systeem gemakkelijk uitgebreid of verkleind kan worden. Op deze manier kan het zonnepanelensysteem aangepast worden op jaarlijks verbruik en kan Enphase met jouw sitautie meegroeien.

Klomp Duurzaamheid geeft naast het plaatsen van de zonnepanelen graag advies over het kiezen van de omvormers die het beste bij jouw situatie passen. Ben je zelf benieuwd wat het best bij jou past? Bel ons! We staan je graag te woord.

15 panelen i.c.m. SolarEdge:

   

   

 

22 panelen i.c.m SolarEdge:

 

18 panelen i.c.m. Enphase Micro omvormers:

Jamie

Ik kom je graag helpen

Stuur een bericht